Aannemerdirect, uw partner in werving en selectie

Aannemerdirect, uw partner in werving en selectie

Specialist in vakkundig recruitment

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Het is een veelgehoorde uitdrukking die wel waarheid is en het belang aangeeft van de aandacht die werving en selectie verdient. Een verkeerde persoon op de verkeerde plek kan ten koste gaan van uw bedrijfsproces en resultaat. Als u zelf geen tijd hebt om het werving en selectieproces goed uit te voeren, is het verstandig om dit uit te besteden. Aannemerdirect heeft gespecialiseerde mensen die niets anders doen dan de beste mensen voor de juiste plekken te selecteren. Hiervoor kijken we ook over de grens. Kies voor de kwaliteit van Aannemerdirect om u te verzekeren van de beste medewerkers van Europa die beschikbaar zijn.

kies voor betrouwbaar en betaalbaar personeel Voor teams zonder zwakke schakel

Aannemerdirect , uw partner voor recruitment!

Het recruitment is een belangrijk onderdeel in het bedrijfsbeleid. Het is het proces van aantrekken, selecteren en aannemen van nieuwe geschikte kandidaten voor een tijdelijke of langdurige samenwerking. Een goed werving en selectiebeleid zijn onderdeel van het strategisch beleid. Aannemerdirect is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in arbeidsbemiddeling waaronder recruitment. Wij kunnen dit proces volledig voor u uit handen nemen en deze tijdrovende taak voor u uitvoeren.

Aannemerdirect kan de volgende recruitment werkzaamheden voor u uitvoeren:

Werving en selectie Directe beschikbaarheid van vakmensen
Werving en selectie, AannemerDirect vind uw vakmensen

Aannemerdirect heeft het werving en selectieproces al voor u uitgevoerd. Wij hebben een directe beschikbaarheid van de beste vakmensen in diverse branches. Geholpen door onze jarenlange ervaring in dit werk kunnen wij de beste medewerker of teams van medewerkers voor u presenteren. Kijk snel in welke branches wij actief zijn.

Laat voor u zoeken en vinden
Bemiddelen van personeel Gemotiveerde mensen
Bemiddelen van personeel door AannemerDirect

Als ondernemer wilt u graag dat er gemotiveerd personeel in uw bedrijf werkt. Sommige mensen lijken gemotiveerd maar zijn dat niet. Deze mensen missen bedrijfsloyaliteit. Helaas gaat dit ten koste van het resultaat. Aannemerdirect heeft een grote database van gemotiveerd personeel uit heel Europa. Hierdoor zijn er voor iedere klus meerdere geschikte kandidaten beschikbaar zijn

Waarom u voor u moet laten werven
Strategisch personeelsbeleid Loonkostentechnisch interessant
Strategisch personeelsbeleid van AannemerDirect, loonkosten technisch interessant

Iedere ondernemer let op de kosten. Het kostenplaatje weegt soms zwaar door op de balans. Ook op loonkosten gebied moeten strategische keuzes gemaakt worden. Wordt er gekozen voor kwaliteit of kwantiteit? Het toekomstbeeld zal hierin bepalend zijn. Soms is een combinatie van die keuzes mogelijk. Aannemerdirect kunt u laten zien hoe dit ook voor u tot de mogelijkheden behoort. 

de juiste keuze voor de toekomst
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, arbeidsbemiddeling door heel Europa

Werving en selectie wordt ook wel recruitment genoemd. Het is het spel van vraag en aanbod. In de handel bepaald de vraag het aanbod, op de arbeidsmarkt is het net andersom: het aanbod bepaald de vraag. Voor de opdrachtgever is de niet eenvoudige opdracht om de beste kandidaat te vinden. Hoever gaat u zoeken? Blijft u in Nederland of kijkt u ook buiten de grenzen? Aannemerdirect verzorgt arbeidsbemiddeling door heel Europa en behaalt hiermee mooie resultaten.

 

Werving & selectie en recruitment, op zoek naar de beste kandidaat.

Er worden mooie namen aangegeven maar werving en selectie, of recruitment zoals tegenwoordig genoemd wordt, is niets anders dan de zoektocht naar de geschikte kandidaat voor de onderneming. Hier worden vele euro’s ingestoken maar ook mee verspeeld. Een kandidaat kan zich als dé ideale kandidaat voordoen die precies in het plaatje past, maar dat in de verste verte niet zijn. Er zijn al lelijke missers gemaakt op dat vlak. In het ergste geval moet het hele proces weer opnieuw beginnen en zitten bedrijven soms vast aan dat personeelslid dat niet in het plaatje past.

 

Vertrouw op arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling heeft dan vaak een betere kans van slagen. Hier zijn de kandidaten vaak al lang in beeld en is er een volledig profiel van deze mensen beschikbaar. In de meeste gevallen hebben deze mensen veel ervaring en een uitgebreid referentie pakket door eerder uitgevoerde klussen. Dit is voor een opdrachtgever wel zo interessant en het brengt veel minder risico’s met zich mee. De bemiddelaar lijkt een kostenpost maar het tegendeel is waar zoals u kunt opmaken uit dit artikel.

 

Aannemerdirect verzorgt arbeidsbemiddeling door heel Europa

Veel ondernemers doen zichzelf tekort door zich te beperken binnen de landsgrenzen. In een aantal gevallen zijn er gemotiveerdere en vakkundigere mensen in het buitenland te vinden dan in eigen land beschikbaar zijn. Waarom zou u dan niet daarvoor kiezen? U wilt toch het beste voor uw onderneming? U hoeft hier niet voor te zoeken. Dat heeft Aannemerdirect al voor u gedaan. Aannemerdirect verzorgt arbeidsbemiddeling door heel Europa. Wij hebben een grote database van gemotiveerde mensen door heel Europa die voor u beschikbaar staan voor iedere klus. Deze mensen zijn volledig opgeleid en hebben een strenge selectieprocedure doorgelopen. Aannemerdirect is onderdeel van een Europees samenwerkingsverband van personeelsdienstverleners met als doel om u te voorzien van de beste medewerkers die beschikbaar zijn.

Profiteer van deze mogelijkheid en neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

 

 

 

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03