Specialist in uitzenden van personeel, AannemerDirect

Aannemerdirect, voor het uitzenden van personeel

Specialist in het uitzenden van personeel

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. U wilt ongetwijfeld het beste voor uw klant realiseren met het beste materiaal en de vakkundigste medewerkers. Dit kan natuurlijk prima met een vaste groep medewerkers die een gedegen opleiding hebben genoten. De zorgen beginnen als er een kink in de kabel komt (of juist het omgekeerde met extra orders) en er uitzendkrachten nodig zijn. Zijn deze uitzendkrachten vakkundig genoeg en kunnen ze mee met het niveau wat het bedrijf altijd levert? Aannemerdirect heeft een groot internationaal database met vakkundige uitzendkrachten voor u beschikbaar zodat die zorgen zeker niet meer nodig zijn. Deze krachten doen niets onder voor uw vaste personeel.

Profiteer nu van onze uitzend mogelijkheden Tijdelijk personeel van grote waarde

Aannemerdirect , uw partner voor uitzendwerk!

Het is best lastig om tijdelijk personeel te vinden met dezelfde kwaliteiten, vakkundigheid en gedrevenheid als uw eigen personeel. Toch zijn deze mensen in overvloed beschikbaar en hoeft u hier niet eens heel lang naar te zoeken. Aannemerdirect heeft een groot netwerk van tijdelijk personeel uit heel Europa voor u beschikbaar. Wij kunnen u hierdoor op korte termijn helpen aan het beste tijdelijke krachten voor uw bedrijf zodat uw resultaat niet onder een plotseling personeelstekort hoeft te lijden. Uw bedrijfsresultaat blijft hierdoor gewaarborgd.

Onder uitzendwerkzaamheden verstaat Aannemerdirect onder andere:

Uitzenden en detacheren Vakprofessionals voor uw organisatie
Uitzenden en detacheren door AannemerDirect

Bij het uitzenden van medewerkers stellen wij medewerkers aan u beschikbaar als opdrachtgever. De overeenkomst is voor een bepaald termijn, op flexibele basis en tegen een afgesproken tarief. Deze flexibele constructie geeft u de optimale mogelijkheid om snel te schakelen. Aannemerdirect heeft een groot netwerk van professionele uitzendkrachten uit binnen- en buitenland.

kies voor tijdelijke vakprofessionals
Medewerkers voor tijdelijk werk Medewerkers voor tomatenkwekerij
Medewerkers voor tijdelijk werk door AannemerDirect

Als ondernemer kunt u te maken hebben met seizoenspieken in het productieproces. Dit is soms niet op te vangen met de eigen medewerkers. Een goed voorbeeld hiervan is een tomatenkwekerij. Aannemerdirect kan u voorzien van medewerkers voor tijdelijk werk. Wij kunnen u zelfs voorzien van volledige ploegen. Onze ervaren mensen staan direct voor u klaar.

kies voor onze tijdelijke krachten
Voordelige uitzendkrachten Goed en betaalbaar
Voordelige uitzendkrachten door AannemerDirect

Een uitzendovereenkomst lijkt duur voor een ondernemer. Dit is helemaal niet nodig. Aannemerdirect zorgt ervoor dat de uitzendovereenkomsten betaalbaar blijven voor de ondernemer, én dat de ondernemer daarnaast ervan uit kan gaan dat er kwalitatief goede krachten tot zijn beschikking staan.Aannemerdirect heeft een internationale samenwerking overeenkomst die dit mogelijk maakt.

betaalbaar uitzendwerk
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, verzorgt uitzendkrachten van hoog niveau.

Een uitzendkracht is een tijdelijke medewerker die wordt ingehuurd van een extern bedrijf om arbeid voor een andere onderneming te verrichten. Vaak is een uitzendkracht een zorgenkindje, kan deze kracht direct meedraaien op het niveau van de vaste krachten zodat het niet ten koste gaat van de kwaliteit van het werk? Een keuze van het juiste personeelsbemiddelingsbureau is hiervoor erg belangrijk. Aannemerdirect verzorgt uitzendkrachten van een hoog niveau.

De reden voor een ondernemer om een uitzendkracht in te schakelen.

Er zijn diverse reden waarom een ondernemer ervoor kiest om met uitzendkrachten een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan te gaan. Het kan zijn omdat er wat vaste krachten zijn weggevallen door ziekte of ander verlof. Het werk zal toch moeten worden verricht. Het is niet goed om hiervoor vaste medewerkers aan te nemen omdat er in een later stadium dan te veel arbeidskrachten zijn. Een andere reden is een piek in de werkzaamheden. Dit kan voorkomen bij seizoensarbeid maar ook als er een plotselinge, vaak onvoorziene groei is in de opdrachtenstroom.  

Uitzendwerk door vakprofessionals

Het hoeft zeker niet zo te zijn dat de uitzendkracht de zwakke schakel is in de organisatie. Uitzendkrachten zijn vaak goed geschoold en hebben vaak veel ervaring opgedaan bij een grote hoeveelheid andere bedrijven. Dit maakt dat de uitzendkracht met zijn ervaring een zeer grote toegevoegde waarde kan zijn voor het bedrijf en zelfs andere inzichten over de bedrijfsvoering kan meebrengen! Zo wordt er vaak niet naar gekeken. De uitzendkracht kan meer bieden dan alleen de arbeid.

Kies voor de juiste uitzendorganisatie

Er zit een groot verschil in uitzendorganisaties. De ene organisatie werkt met massaproductie en zijn de uitzendkrachten meer nummers dan medewerkers die een toegevoegde waarde voor het bedrijf kunnen zijn. Aannemerdirect heeft een andere werkwijze: Wij hebben een internationaal netwerk van arbeidskrachten uit heel Europa.

Door een verregaande samenwerking met andere personeelsorganisaties zijn wij in staat om de beste vakmensen te selecteren voor iedere opdracht. Deze werknemers worden in hun land gescreend en volledig opgeleid. Aannemerdirect zorgt dus voor uitzendkrachten op hoog niveau en kijkt hiervoor verder dan de landsgrenzen. Omdat kwaliteit geen grenzen kent.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03