Personeelsdiensten met toegevoegde waarde, AannemerDirect

Allround personeelsdiensten met toegevoegde waarde

Specialist in betrouwbaar en betaalbaar personeel

Iedere ondernemer wil graag dat in zijn bedrijf het beste personeel rondloopt wat er maar te vinden is. Helaas is er niet altijd voldoende gelegenheid om de werving en selectie grondig uit te voeren en dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat. Aannemerdirect neemt dit uit handen. Wij zijn dé uitkomst voor het vinden van betrouwbaar en vakbekwaam personeel voor de agrarische sector, de bouw en groenvoorziening. Aan de hand van uw wensen en budget voorzien wij op een snelle en professionele manier uw project van het geschikte personeel. Onze personeelsbemiddeling biedt ondersteuning voor iedere klus door het gehele land zowel projectmatig als voor langere termijn.

kies voor betrouwbaar en betaalbaar personeel De onmisbare schakel in personeelsdiensten

Aannemerdirect , uw keuze voor personeelsdiensten!

Personeelsdiensten is een veelomvattende term waarbij u onder andere kunt denken aan het uitzenden, werven & selecteren en aannemen van medewerkers. Aannemerdirect is een onderscheidend bedrijf dat gespecialiseerd is in deze diensten. Aannemerdirect kenmerkt zich in servicegerichtheid, flexibiliteit en stabiliteit. Dit maakt ons hiermee de juiste sparringpartner voor ieder bedrijf. Wij komen met bedrijfsgerichte oplossingen.

Bij de personeelsdiensten van Aannemerdirect bestaan onder andere uit:

Uitzenden van vakmensen Vakprofessionals voor uw klus
Uitzenden van vakmensen door AannemerDirect

Aannemerdirect kan gespecialiseerde mensen uit te zenden voor ieder project. Hiermee bent u verzekerd van de beste, gediplomeerde vakmensen voor uw project. Dit is vaak anders bij andere aanbieders. Veel aanbieders kiezen voor all round mensen “die van alles een beetje kunnen”. De mensen van Aannemerdirect kunnen “van een beetje heel erg veel”! Waar zou u voor kiezen?

Maak de juiste keuze
Werving & selectie uitbesteden Hoog selectieniveau
Werving en selectie met een hoog selectieniveau door AannemerDirect

Wij kunnen de tijdrovende werving en selectie werkzaamheden voor u overnemen. Hiervoor maken wij een uitgebreide bedrijfsanalyse, daarnaast wordt een functieprofiel opgesteld, selectiecriteria bepaald en na de uiteindelijke selectie de geschikte kandidaten aan u voorgesteld. Op deze manier treedt de geschikte nieuwe medewerker bij u in dienst zonder dat het u veel tijd kost.

Laat voor u werven
Uitbesteden van werk Voordelig delegeren
Aannemen van projecten door AannemerDirect is voordelig delegeren

Aannemerdirect is een zeer geschikte partij om werk aan uit te besteden. Wij hebben een groot netwerk van de beste flexmedewerkers uit binnen- en buitenland. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod van de beste medewerkers die het werk voor u kunnen verrichten. Aannemerdirect is in diverse branches actief. Informeer naar onze mogelijkheden.

Kies om werk uit te besteden
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, de allround personeelsdienstverlener

De meeste ondernemers zijn dusdanig druk met het runnen van hun onderneming dat ze weinig tijd over hebben voor “de randzaken” zoals personeelsdiensten. Dit maken deze randzaken niet van minder belang. Vaak zijn deze randzaken echter wel bepalend voor het draaien van de onderneming en hebben deze zaken wel veel aandacht nodig. Veel ondernemers kiezen ervoor om dit werk uit te besteden. Dat kan wel, maar het werk moet wel gedelegeerd worden aan de juiste partij. Aannemerdirect is de allround personeelsdienstverlener waarop een ondernemer uitstekend kan terugvallen.

Personeelsdiensten uitbesteden

Zoals hierboven al beschreven worden personeelsdiensten vaak gezien als tijdrovende randzaken. Dit zijn echter wel randzaken die bepalend zijn in het bedrijfsproces. Werving en selectie, een sollicitatieprocedure en het regelwerk als iemand is aangenomen, het kost allemaal erg veel tijd voor de ondernemer en die tijd is er vaak niet of wordt er niet voor genomen. Van het uitschrijven van de vacature, tot het vinden van de meest geschikte medewerker uit de enorme berg van geïnteresseerde sollicitanten, zit een enorm tijdspad. Tijd die niet in het bedrijfsproces gestoken wordt. Het komt vaak voor dat er onder tijdsdruk verkeerde keuzes worden gemaakt en de verkeerde persoon op de verkeerde plaats zit. Dan moet het hele proces van voren af aan weer helemaal opnieuw beginnen.

Delegeer het proces aan een personeelsdiensten service

In dat kader is het heel verstandig (en onderaan de streep voordeliger) om deze personeelsdienst te delegeren aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten. Dit bedrijf heeft de volle aandacht voor deze procedure en wordt niet afgeleid door de lopende ontwikkelingen in het bedrijf. Hierdoor worden de kwalitatief beste keuzes gemaakt waar het bedrijf de vruchten van plukt.

Aannemerdirect, de allround personeelsdienstverlener voor uw personeelsdiensten

Aannemerdirect is zo’n bedrijf dat gespecialiseerd is in deze werkzaamheden. Wij, als allround personeelsdienstverlener, hebben een uitgebreid pakket aan personeelsdiensten die u volledig kunnen ontzorgen. Zo verliest u geen tijd aan “ de randzaken” die eigenlijk geen “randzaken” zijn.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03