Personeelsdiensten in diverse branches, AannemerDirect

Personeelsdiensten in verscheidene branches

Veelzijdige hoge kwaliteit dienstverlening

Aannemerdirect biedt personeelsdiensten aan in verscheidene branches. Hiervoor hebben wij vakprofessionals beschikbaar die een goede aanvulling kunnen zijn op uw bedrijfsproces. Zoals u verder op de site kunt lezen voeren wij al het aannemerswerk uit in de bouw, van ruwbouw tot en met afbouw. Daarnaast leveren wij veel mensen voor alle soorten werkzaamheden in de kassenbouw. Aannemerdirect verzorgt ook veel diensten in alle branches in de infrastructuur en logistiek, van chauffeurs tot stratenmakers. Onze diensten voor horeca en hotel zijn ook veelzijdig: van receptionisten tot kamermeisjes, Aannemerdirect heeft door een groot internationaal netwerk de juiste medewerkers voor u beschikbaar.

Klik voor onze hoge kwaliteit dienstverlening Dienstverlening door de beste vakprofessionals

Aannemerdirect , voorziet u van topmedewerkers voor diverse branches!

Aannemerdirect is een veelzijdige onderneming. Wij zijn niet beperkt tot één soort dienstverlening in één branche. Wij kunnen u op een kort termijn aan de beste medewerkers helpen op de bouwplaats, in de kas, bij uw organisatie die gericht is op infrastructuur en logistiek tot en uw horecagelegenheid aan toe. Hiervoor hebben wij, in samenwerking met andere Europese personeelsorganisaties, een grote database opgebouwd van de beste vakprofessionals die beschikbaar zijn uit heel Europa. Op deze manier bent u verzekerd van de beste vakprofessionals voor een tijdelijke- of een samenwerking op langere termijn. Aannemerdirect heeft zelfs de mogelijkheden om hele projecten voor u uit handen te nemen.

 

Aannemerdirect heeft onder andere de mogelijkheden voor de volgende werkzaamheden:

Infrastructuur en logistiek Vakmensen staan voor u klaar
Infrastructuur en logistiek door AannemerDirect

Er is veel vraag naar werkzaamheden in de infrastructuur en logistiek. Dat is niet verwonderlijk, de branche groeit en er een strijd is om de beste medewerkers gaande. Voor deze vakmensen is er immers aanbod genoeg. Neemt u genoegen met een tweede keuze? Aannemerdirect heeft een netwerk van vakprofessionals uit heel Europa die op korte termijn bij u aan de gang kunnen.

klik hier voor dit aanbod
Horeca en hotelpersoneel Kies servicegerichte mensen
Horeca en hotelpersoneel, kwalitatief personeel van AannemerDirect

Horeca en hotelpersoneel moeten een servicegerichte instelling hebben. Zij moeten er alles aan doen om het de gast naar het zin te maken. Daarnaast is er een bedrijfsbelang. Deze mix speelt een grote rol in de keuzes die het horeca en hotelpersoneel moeten maken. Aannemerdirect levert topmedewerkers, van kamermeisjes tot receptionisten, die weten hoe ze moeten handelen.

kies voor servicegerichte kwaliteit
In- en ompak werkzaamheden Efficiënt en resultaatgericht werk
In- en ompak werkzaamheden door AannemerDirect

In- en ompak werkzaamhedenmoeten efficiënt en resultaatgericht worden uitgevoerd om de kostprijs te drukken. Aannemerdirect heeft hiervoor de mensen beschikbaar die dit werk op de juiste wijze kunnen uitvoeren. Deze betaalbare oplossing kan Aannemerdirect verzorgen voor veel branches. Ons brede aanbod bestaat uit het ompakken van speelgoed tot en met het inpakken van vlees en vis.

informeer naar onze mogelijkheden
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, personeelsdiensten in diverse branches.

Aannemerdirect is in vele branches actief. Wij beperken ons niet tot één branche. Voor diverse branches kunt u bij ons terecht voor servicegerichte personeelsdiensten. Onze internationale samenwerkingsverbanden met diverse personeelsorganisaties hebben ervoor gezorgd dat we de beschikking hebben over een uitgebreid netwerk van vakprofessionals uit binnen- en buitenland. De buitenlandse vakmensen zijn zorgvuldig gescreend en geselecteerd zodat u ervan verzekerd bent dat deze mensen een betrouwbare toegevoegde waarde zijn voor uw project of bedrijf. Daarnaast zorgt Aannemerdirect dat de oplossing betaalbaar blijft, omdat wij snappen dat iedere ondernemer kijkt wat er onderaan de streep overblijft. 

Werknemers in de glastuinbouw

Aannemerdirect zorgt voor gespecialiseerde medewerkers in de glastuinbouw. Wij zorgen ervoor dat het werk in de kassen gedaan worden door professionele vakmensen die weten wat ze doen. In de glastuinbouw leveren wij mensen aan o.a. tomatenkwekerijen, bloemenkwekerijen, groente- en bloemenveilingen. Wij nemen hier het werk aan op basis van stuksprijzen, met een klant wordt een bepaald tarief vooraf afgesproken wat hij betaald voor verschillende werkzaamheden. Zo krijgt u geen verassingen achteraf.

Wij verzorgen voor complete kassenbouw

De mensen in de glastuinbouw werken in een kas. Wij verzorgen niet alleen die mensen, ook alle werkzaamheden met betrekking tot de kassenbouw verzorgen wij. Van het bouwen van een nieuwe kas, het renoveren van een kas, het verplaatsen van een kas, het afbreken van een kas tot het herstellen van schade aan een kas, AannemerDirect is uw vakkundige en daarmee geschikte partner in dit werk. Wij hebben ervaren professionals voor u klaarstaan. De facturering is op een uurtarief.

Mensen voor het in- en ompakken

Voor het in- en ompakken zijn resultaatgerichtheid en efficiëntie de sleutelwoorden. Aannemerdirect heeft mensen voor u beschikbaar die precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Wij zorgen voor een betaalbare oplossing voor uw in- en ompak werk. Van speelgoed tot en met werkzaamheden met vis of vlees, Aannemerdirect staat voor u klaar.

Infrastructuur en logistiek werkzaamheden

Ook voor deze branche staan we voor u klaar. Infrastructuur en logistiek is een veelomvattende branche met een tal van werkzaamheden waarvoor wij een groep van gespecialiseerde professionals hebben klaarstaan. Geen opdracht is voor ons onmogelijk. Wij hebben de beste vakmensen voor u uit binnen- en buitenland. Alleen het beste is goed genoeg, niet alleen voor u maar ook voor ons!

Horeca en hotelmedewerkers aangeboden

Voor mensen die werken in de horeca en hotels is servicegerichtheid erg belangrijk. De gast moet het volledig naar zijn zin hebben. Voor zowel voor- als achter de schermen zijn medewerkers nodig die hieraan kunnen voldoen. Er wordt veel van deze medewerkers gevraagd, zeker met het gegeven dat er ook een bedrijfsbelang speelt. Aannemerdirect heeft vakmensen die weten hoe dit spel gespeeld wordt. Ze zijn een waardevolle aanvulling voor uw bedrijf.

Kwalitatief woningonderhoud

Aannemerdirect voert alle werkzaamheden uit die met woningonderhoud te maken hebben. Hierbij moet u denken aan renovaties van panden, Sanitair voorzieningen, alle timmerwerken, de afbouw (schilderwerken, behangen, vloeren aanleggen e.d.), elektrotechniek, installatietechniek, gevelwerken, dakwerken en hovenierswerkzaamheden. Wij zijn van alle markten thuis en leveren voor elk project gespecialiseerde vakprofessionals tegen een betaalbare prijs.

Personeelsdiensten door Aannemerdirect

Met het gegeven dat we ook personeelsdiensten (zoals werving & selectie, het uitzenden en het aannemen) en multimedia projecten (websites en marketing) voor u kunnen verzorgen,, komt u ongetwijfeld tot de conclusie dat Aannemerdirect een toegevoegde waarde kan zijn voor vele branches. Wij kunnen zelfs hele projecten voor u uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03