Totaal kassenonderhoud  door AannemerDirect

Het kassenonderhoud is perfect bij Aannemerdirect

Kwaliteit in kassenonderhoud

Een kas gaat langer mee als het goed onderhouden wordt. Door middel van een periodieke onderhoudsronde waarbij er een controle wordt uitgevoerd om eventuele gebreken en slijtage te monitoren, kunt u sneller inspelen op de eventuele noodzaak van reparaties. Hiermee kunt u voorkomen dat deze gebreken erger worden, met het gevolg dat u er meer kosten aan heeft. Het onderhoud en de controle moeten wel goed uitgevoerd worden, anders is het volledig zinloos en niet kostenbesparend op de langere termijn. Aannemerdirect heeft vakmensen voor u klaarstaan die dit werk op de kwalitatief juiste manier voor u kunnen uitvoeren.

klik hier voor onze kassenonderhoud Kassenonderhoud voor duurzaam gebruik van uw kas

Aannemerdirect , de vakmensen voor kwalitatief kasonderhoud

Het onderhoud aan de kas moet goed gebeuren om het effect ervan te ervaren. Hierbij moet er kritisch naar de volledige staat van de kas gekeken worden en uit de bevindingen moet de juiste actie worden ondernomen. Een volledige ronde bestaat uit de binnenkant, de installaties en de buitenkant tot en met de fundering aan toe. Aannemerdirect heeft hiervoor de juiste vakmensen voor u klaarstaan die dit werk tot in de perfectie kunnen uitvoeren. Aan de hand van een checklist wordt de volledige kas geïnspecteerd en onderhouden voor een optimaal en langer rendement uit uw kasinvestering.

De diensten van Aannemerdirect in het kassenonderhoud bestaan onder andere uit:

Reparatie aan de kas Vakkundig kas herstel
Reparatie aan de kas verzorgd door AannemerDirect

Tijdens de onderhoudsronde komen we regelmatig gebreken tegen die gerepareerd moeten worden om erger te voorkomen. Vanzelfsprekend kunnen wij deze reparatiewerkzaamheden direct op vakkundige wijze voor u uitvoeren. Onze vakkundige monteurs doen niet alleen de onderhoudswerkzaamheden, ook voor reparatiewerkzaamheden staan wij direct voor u klaar en doen we onze naam eer aan.

Kies voor ons kas herstel
Turn key projecten Volledig ontzorgen
Turn key projecten in goede handen bij AannemerDirect

Aannemerdirect neemt ook volledige turn key projecten aan. Hierbij nemen we de volledige zorg voor de bouw van uw glastuinbouwproject uit handen. Wij nemen het volledige takenpakket en verantwoordelijkheden van u over zodat u meer tijd heeft om u te richten op andere zaken. Onze vakmensen zorgen dat alles tot in detail wordt geregeld. U hoeft alleen maar de sleutel om te draaien. 

Klik hier voor turn key
Duurzaam glastuinbouwproject Voor meer rendement
AannemerDirect voor een duurzaam glastuinbouwproject

U kunt meer rendement uit uw glastuinbouwproject  halen door te kiezen voor duurzame energieopwekking door middel van zonnepanelen op het kasdek. Deze eenmalige investering kan relatief snel worden terugverdiend wat een positief effect zal hebben op uw rendement. Aannemerdirect heeft monteurs beschikbaar voor de montage van de zonnepanelen. Wij zorgen voor betaalbare mogelijkheden.

Informeer naar onze zonnepanelen
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect voor onderhoudswerkzaamheden aan uw kas

In het complete kassen servicepakket van Aannemerdirect zit vanzelfsprekend ook de onderhoudswerkzaamheden aan uw kas. Deze werkzaamheden worden wel eens ten onrechte onderschat en gezien als een overbodige kostenpost die uw rendement naar beneden haalt. Niets is minder waar hierin. Wij leveren een uitgebreide onderhoudsservice waarin we naast het uitvoeren van het onderhoud ook een volledige controleronde lopen. Gedurende deze controleronde bekijken we alle facetten van uw warenhuis. Hierin zowel de kasopbouw zelf, de situatie van de zowel de binnen- als de buitenkant van de kas, de fundering en de installaties. Hiermee wordt een mogelijkheid gecreëerd voor een langer gebruik van uw kas, zonder onnodige kosten. Een groot gedeelte van deze kosten worden immers voorkomen met het onderhoud en de controleronde. Een verzwakt onderdeel kan sneller schade veroorzaken ook al lijkt het daar in eerste instantie niet op.

Aannemerdirect voor kwalitatief onderhoud

Aannemerdirect heeft monteurs beschikbaar voor het uitvoer van deze onderhouds- en controlewerkzaamheden. Voor al onze kassenbouw werkzaamheden hebben wij de beste mensen voor u geselecteerd uit binnen- en buitenland. Deze mensen hebben een enorme vakkennis die tot in elk detail van uw bedrijfskas gaat. Wij denken voor u mee en zoeken samen met u de beste oplossingen om een zo groot mogelijk rendement uit uw kas te halen.

Uitgebreide controle- en onderhoudsronde

Een controle- en onderhoudsronde bij Aannemerdirect is een uitgebreide ronde. Gedurende deze ronde kijken we vanzelfsprekend naar eventuele gescheurde ruiten. Daarnaast kijken we naar de staat van de stormklemmen, windverbanden en kruisschoren. Dit is om de kas zoveel mogelijk bestendig te maken tegen de weersinvloeden (vooral zware storm). Kijk hiervoor verder naar onze pagina stormschade reparaties.

Ook de opdruk stangen van de luchtramen en de cement plaatjes van de platen worden gecontroleerd op slijtage. Als deze teveel zijn versleten, kan hier een vochtprobleem ontstaan met alle gevolgen van dien. Het moet absoluut voorkomen worden dat er corrosie optreedt. Vanzelfsprekend controleren wij ook de smering van de tandbanen en maken we alle goten weer goed schoon. Vervuiling kan immers schade (en onnodige kosten) veroorzaken. Ook de luchtmechaniek wordt niet vergeten. De optimale klimaatomstandigheden die uw teelt ten goed komen moeten behouden blijven. In dat kader worden de scherminstallaties ook meegenomen. Kijk hiervoor ook op onze pagina’s over scherminstallaties en doek en draadOp de controle- en onderhoudslijst van Aannemerdirect staan ook nog de controle van aluminium lasconstructies, monorails en de overige specifieke zaken aan uw kas. Naast alle zaken aan- en binnen uw kas bekijken we ook uitgebreid de buitenkant. Hierbij nemen we zelfs de fundering en de grond eromheen onder de loep. Het kan zijn dat er gaten in die grond zijn ontstaan, die de kas zouden kunnen laten verzakken. Deze verzakking zou weer vochtproblemen kunnen veroorzaken. Deze gaten worden natuurlijk direct door ons gevuld.

Aannemerdirect uw beste adres voor onderhoudswerkzaamheden aan uw kas

Zoals u hierboven kunt concluderen is Aannemerdirect uw beste adres voor onderhoudswerkzaamheden aan uw kas. Wij zorgen voor kwalitatief goed onderhoud, verzorgt door vakmensen die zijn gespecialiseerd in de totale kaswerkzaamheden. Deze vakmensen zorgen naast deze werkzaamheden voor een optimale servicegraad en denken met u mee in mogelijkheden, deze mogelijkheden zorgen voor het optimale rendement uit uw teelt.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03