Kassenbeglazing van glastuinbouw projecten door AannemerDirect

Specialist in kassenbeglazing van glastuinbouw projecten

Machinale kassenbeglazing van kasdek en gevels

Onder de diensten van de complete kassenbouw valt natuurlijk ook het machinaal beglazen van alle typen kassen. Wij zijn specialist in kassenbeglazing van glastuinbouwprojecten. Hiervoor hebben wij beglaasplateaus tot onze beschikking waar onze kassenbeglazers mee werken. Daarnaast beschikken wij over tractoren en hoogwerkers om uw warenhuis op een keurige manier te beglazen. Onze kassenbeglazing wordt uitgevoerd door vakmensen. Deze kassenbeglazers zijn gespecialiseerd in het beglazen van uw dek en gevels. Aannemerdirect heeft beschikking over gunstige inkoopkanalen waardoor een samenwerking met ons ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk is. U krijgt de beglazing van uw kas in een perfecte kwaliteit!

KLIK HIER VOOR DE BEGLAZING VAN GEVELS EN DEK Wereldwijde kassenbeglazing van een glasheldere kwaliteit

Aannemerdirect  , voor het beglazen van alle types kassen

Het beglazen is een belangrijk onderdeel van het warenhuis. Vanzelfsprekend voorziet de complete kassenbouw van Aannemerdirect hier ook in. Wij leveren optimale kwaliteit met een hoge servicegraad voor een betaalbare prijs. Onze diensten hierin gaan veel verder dan onze landsgrenzen. Wij kunnen deze service zelfs overal ter wereld leveren. Wij hebben een groot internationaal netwerk van kassenbeglazers voor u klaar staan.

Onder kassenbeglazing verstaat Aannemerdirect onder andere de volgende werkzaamheden:

Dekbeglazing Glasheldere kwaliteit
Dekbeglazing van kassen verzorgd door AannemerDirect

Aannemerdirect is gespecialiseerd in het beglazen van alle soorten kassen. Door onze beschikking over de juiste kassenbeglazers en machines kunnen wij uw gevels en dek op een veilige maar snelle, efficiënte manier dicht maken zodat u snel kunt beginnen of verder gaan met de werkzaamheden in uw warenhuis. Onze kassenbeglazers zorgen voor glasheldere kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kies voor dekbeglazing
Gevelbeglazing Vakwerk in glaswerk
Vakkundige gevelbeglazing van kassen door AannemerDirect

Aannemerdirect heeft een optimale servicegraad. Wij monteren, onderhouden en vervangen niet alleen uw dekbeglazing, wij zijn ook de juiste aannemer voor uw gevelbeglazing. Onze kassenbeglazers zijn vanzelfsprekend VCA gecertificeerd. Voor al het beglaaswerk werken wij vanzelfsprekend volgens de strenge NEN 3859 normen. Ook wij nemen alleen met het beste genoegen.

Kies voor gevelbeglazing
Betaalbare kasdek renovatie Vakmensen voor renovatiewerkzaamheden
Betaalbare kasdek renovatie door AannemerDirect

Het glas van het kasdek is een belangrijk onderdeel van uw kas. Dit moet goed onderhouden worden om het maximale rendement op uw glasteelt werkzaamheden te borgen. Aannemerdirect zorgt voor betaalbare maatwerk oplossingen. Hierbij kijken onze vakmensen naar betaalbare mogelijkheden die volledig aansluiten op uw wensen en bedrijfsdoelstellingen. Wij zijn direct beschikbaar.

Informeer naar onze mogelijkheden
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, voor het beglazen van productie kassen

Aannemerdirect is al ruim 25 jaar werkzaam in de kassenbouw. In deze periode hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd van vakmensen uit de kassenbouw. Deze vakmensen zijn volledig gespecialiseerd in beglazing werkzaamheden aan uw kas. Dit geeft ons mogelijkheden om beschikbaar te zijn voor opdrachten in zowel binnen- als buitenland.

Uw kasdek dicht met de juiste materialen.

We kunnen alle soorten kassen van glas voorzien. Dit betreffen niet alleen de veel gebruikte kas soorten als de Venlo kas en de Breedkapper maar ook de Tunnelkassen, Boogkassen en Cabrioletkassen. Voor het dichtmaken van de kasdekken en gevels kunnen verschillende materialen gebruikt worden zoals glas, stegdoppel, folie en sandwichpanelen. Voordat we aan het project beginnen kunnen we u natuurlijk van uitstekend advies voorzien zodat u niet alles zelf moet uitzoeken en ontdekken. Onze professionals staan voor u klaar voor het volledige project, vanaf de voorbereiding tot de evaluatie.

Het gebruik van veiligheidsglas volgens de glasnorm

Aannemerdirect werkt vanzelfsprekend volgens de NBN S 23-002 glasnorm. In deze norm staat omschreven op welke plaatsen veiligheidsglas moet worden geplaatst. Veiligheidsglas bevat gehard glas en gelaagd glas. Gehard glas bevat een grotere buigbreeksterkte in verhouding tot normaal glas. Daarnaast valt het in gruis en niet in scherven als het stuk gaat. Dit om verwondingen te voorkomen. Gelaagd glas is goed om schade door vandalisme te voorkomen. Het glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit meerdere lagen. Deze lagen zijn van elkaar gescheiden door Polyvinylbutyral. Hoe meer lagen, hoe groter de doeltreffendheid. Er zijn verschillende veiligheidsniveau ’s verkrijgbaar in het gelaagde glas. Veiligheidsglas werkt zeer doeltreffend tegen verwondingen door ongelukken, extreme weersinvloeden en vandalisme.

Aannemerdirect de gunstigste partij voor de beglazing van de productiekas.

Zoals u uit deze bovenstaande tekst kunt concluderen is Aannemerdirect de gunstigste partij voor de beglazing van uw productiekas. Wij kunnen snel, waar dan ook, leveren. U krijgt een volledig servicepakket. Het werk wordt gedaan door gespecialiseerde kassenbeglazers zodat u verzekerd bent van kwalitatief het beste werk en daarnaast is Aannemerdirect een betaalbare partner die met u meedenkt in oplossingen. Aannemerdirect is uw partner voor het beglazen van uw kas. Wij staan voor glasheldere kwaliteit.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03