kasfundatie laten aanleggen  door AannemerDirect

Uw kasfundatie laten aanleggen door Aannemerdirect

Een stevige fundering voor uw bedrijf

Iedere project begint met een basis. Als de basis stevig is kan erop worden doorgebouwd. Met het bouwen van uw kas is dit niet anders. Als de fundatie goed aangelegd is, is dit een solide basis voor uw warenhuis. Aannemerdirect heeft de juiste apparatuur en gespecialiseerde mensen uit binnen- en buitenland hiervoor klaarstaan. Wij kunnen u wereldwijd van dienst staan door een internationale samenwerking met andere organisaties. Daarnaast kunnen wij de fundering aanleggen tegen een betaalbare prijs doordat we over een aantal gunstige inkoopkanalen beschikken. Dit alles maakt de keuze om uw kasfundatie te laten aanleggen door Aannemerdirect de beste keuze.

klik hier voor een solide basis Een basis om op verder te bouwen

Aannemerdirect , uw bedrijf voor kasfundaties

Een vlotte beschikbaarheid van vakkundig personeel, ruim ervaren, alle benodigde materialen beschikbaar, een betaalbare prijs door een goed inkoopkanaal, wereldwijd beschikbaar en een zeer goed servicepakket. Dat zijn de zes voordelen van Aannemerdirect. Hiermee zijn we voor u beschikbaar voor de een volledige kassen service. Deze service bestaat uit kassenbouw, dakrenovaties, kas onderhoud en reparatie, kassensloop, de fundering van uw bedrijfskas tot en met de fundering aan toe.

Aannemerdirect kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren met betrekking tot de fundering van uw bedrijfskas:

Betonwerken uitvoeren Solide vakwerk
Betonwerken uitvoeren door AannemerDirect

De basis van uw bedrijfskas is de fundatie. Deze moet goed zijn aangelegd anders zijn de gevolgen niet te overzien. Aannemerdirect heeft hiervoor ervaren vakspecialisten uit binnen- en buitenland voor u beschikbaar. Wij voeren vakkundig de betonwerken voor u uit. Daarna kunnen wij uw de kas opbouwen zodat u bij één bedrijf volledig klaar bent. U hoeft niet verder te zoeken.

Klik hier voor onze betonwerken
Kasfundatie laten inmeten Tot op de millimeter nauwkeurig
Kasfundatie laten inmeten door AannemerDirect

Een kasfundatie aanleggen lijkt op het ruwbouw uit de aannemerswereld. Niets is minder waar. Deze “ruwbouw” moet uitgevoerd worden met de precisie van afbouwwerkzaamheden. Hiervoor heeft Aannemerdirect vakkundige mensen beschikbaar en de juiste apparatuur voorhanden om dit tot in de millimeter nauwkeurig uit te voeren. U krijgt vakkundigheid in combinatie met perfecte service.

waarom kiezen voor ons precisiewerk
Betaalbaar storttechniek Onzichtbare investering
Betaalbaar storttechniek verzorgd door AannemerDirect

De aanschaf van een (gebruikte) kas is een zichtbare investering. De fundatie die eronder ligt is hiervoor noodzakelijk maar is een onzichtbare investering. Veel glasteelt ondernemers betitelen het liever als een kostenpost. Aannemerdirect zorgt voor kwalitatief werk tegen een betaalbare prijs en is hiermee de beste keuze voor deze onzichtbare investering of kostenpost.

ontdek ons voordeel
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect voor de stevigste kassen fundaties.

Een kasfundatie aanleggen vereist vakwerk. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden ingemeten en daarna op de juiste wijze worden geplaatst. Een goede fundering beschermt tegen grondwater en voorkomt vanzelfsprekend verzakkingen. Aannemerdirect weet exact wat erbij komt kijken bij het plaatsen van een betonfundatie. Met onze 25 jaar ervaring in de kassen branche kunnen we ons wel een specialist noemen. Daarom is Aannemerdirect hét adres voor de stevigste kassen fundaties.

Het inmeten van de fundatie.

Aannemerdirect heeft de beste vakmensen uit binnen- en buitenland voor u beschikbaar die precies weten hoe ze een fundering moeten inmeten. Geholpen door speciaal hiervoor geschreven computerprogramma’s en gps kan op de millimeter nauwkeurig een fundatie worden ingetekend op uw locatie.

Specialisten in beton storttechniek.

Naast het inmeten zijn onze vakmensen zeer bedreven in de beton storttechniek. Wij beschikken over uitstekende betonwerkers die de werkzaamheden kunnen uitvoeren met professionele, geavanceerde machines om met de nieuwste technieken tot een optimaal resultaat te komen. Voor ons telt net als voor u het beste resultaat. Wij plaatsen de fundatie op de manier waarop we het voor onszelf zouden doen.

Aannemerdirect in Europa en ver daarbuiten.

Aannemerdirect werkt door heel Europa en ver daarbuiten. Of de oppervlakte nu 500 vierkante meter is of 500.000 vierkante meter, Aannemerdirect is hét adres voor de stevigste kassen fundaties. Door onze internationale samenwerkingsstructuur met toonaangevende bedrijven hebben wij topmensen voor u beschikbaar op welke locatie dan ook. Wij leveren betaalbaar vakwerk waarbij de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Dit is de fundatie van ons bedrijf.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03