Gebruikte kassen laten plaatsen door AannemerDirect

Gebruikte kassen laten plaatsen door Aannemerdirect

Maatwerk van topkwaliteit maakt kas als nieuw

Aannemerdirect is niet alleen de juiste partij voor nieuwbouw kassen of het renoveren daarvan. Wij plaatsen ook gebruikte kassen voor u. Dit kan zeker een prijstechnisch interessant alternatief zijn. Met de kwaliteit en levensduur van de huidige materialen is dit een uitstekende keuze. U kunt kiezen om een gebruikte kas te gebruiken om uw bedrijf uit te breiden, een gedeelte van uw kas capaciteit te vervangen of juist met een gebruikte kas te starten met uw onderneming. Aannemerdirect voorziet in de wens om een kas naar eigen bedrijfsdoeleinden te realiseren. Wij helpen u met een full service pakket (incl. constructieberekening en materiaalcontrole) met een juiste prijs kwaliteitsverhouding.

Klik hier voor meer informatie over onze mogelijkheden Een gebruikte kas als nieuw

Aannemerdirect , uw expert voor gebruikte kassenbouw

Aannemerdirect heeft de mogelijkheden om u te helpen aan een kwalitatief goede gebruikte kas. Wij hebben diverse gunstige inkoop kanalen tot onze beschikking waar u kunt slagen voor een gebruikte kas die volledig naar uw wens is. Onze vakprofessionals kunnen u helpen met het maken van deze juiste keuze. Er zijn zelfs mogelijkheden om een ideale kas zelf samen te stellen. Onze service is volledig gericht op uw wensen. Daarnaast zorgen wij dat de kas wordt opgebouwd volgens de strenge NEN 3859 normen.

De service van Aannemerdirect voor gebruikte kassen bestaat onder andere uit:

Vakkundige kassensloop Toekomstgerichte demontage
Vakkundige kassensloop door AannemerDirect

Een bedrijfsruimte waarin geen activiteit meer plaatsvindt, hoeft niet direct onbruikbaar te zijn. Veel warenhuizen kunnen na een vakkundige demontage weer worden opgebouwd op een nieuwe locatie. Laat u daarom goed adviseren indien u kiest om te veranderen van glastuinbouw project. Wij kunnen ervoor zorg dragen dat het oude bedrijfspand nog een nieuwe gebruiker krijgt.

Klik hier voor vakkundige kassensloop
Inkoop van kassen Uw kasinkoper
Inkoop van kassen verzorgd door AannemerDirect

Aannemerdirect kan bijna altijd gebruikte kassen uit voorraad aanbieden. Hiervoor kopen wij ook regelmatig gebruikte kassen in, zonder dat wij hier een directe bestemming voor hebben. Mocht u een kas ter verkoop willen aanbieden, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben zeer veel interesse in uw gebruikte warenhuis en kunnen u snel verder helpen. 

Lees meer over onze inkoopservice
Kasmaterialen verkoop De juiste investering
Kasmaterialen verkoop door AannemerDirect

Aannemerdirect zorgt niet alleen voor de in- en verkoop van complete kassen, wij leveren ook A - kwaliteit kasmaterialen. Door onze zeer gunstige inkoopkanalen kunnen wij dit voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Onze kassenbouwers staan graag voor u klaar om u te adviseren en de kasmaterialen in uw warenhuis te plaatsen. U krijgt kwaliteit én service voor een betaalbare prijs.

Profiteer hier van dubbel voordeel
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect voorziet in gebruikte kassen over de hele wereld.

Een gebruikte kas is een prijstechnisch goed alternatief om uw plannen in de bedekte teelt op een financieel vriendelijke manier te realiseren. Een gebruikte kas doet niets onder voor een nieuwe kas. Deze gebruikte kas is misschien wel afgeschreven, maar zeker nog niet versleten. Er is vraag naar over de gehele wereld. Aannemerdirect is daardoor sterk internationaal gegroeid en voorziet in de behoefte aan een gebruikte kas over de gehele wereld.

Een gebruikte kas in prima staat

Er worden op diverse plekken kassen afgebroken. Het gaat om complexen van tuinders die besluiten om te stoppen met hun bedrijf of als een teler de keuze maakt om zijn bedrijf te vernieuwen. Deze “oude kassen” kunnen andere ondernemers weer op weg helpen. Niet alleen de startende bedrijven, maar ook de bedrijven die kiezen voor uitbreiding of vervanging. Met de huidige materialen verslijten de kassen nauwelijks, ze verkeren zelfs in prima conditie! Ook een gebruikte kas kan nog jaren mee en kan worden gezien als duurzame investering. Met de kwaliteit en de levensduur van de huidige materialen is een kas van gereviseerde materialen vaak een uitstekende keuze.

Gebruikte installaties ook geschikt voor hergebruik

Een gebruikte warenhuis moet aan dezelfde kwaliteitsnormen en kassen richtlijnen voldoen als een nieuwe kas. Het geeft zelfs een stukje extra flexibiliteit omdat u zelf de kas kunt samenstellen. Ook de installaties die in de kassen gebruikt worden zijn vaak nog zeer geschikt voor hergebruik. Beluchtingmotoren, waterinstallaties en computers zijn kwalitatief nog goed. De belichting, teeltgoten, verwarming en scherming kunnen ook vaak nog een tweede ronde mee. Na controle, keuring en gereviseerd te zijn kunnen ze uitstekend gebruikt worden in de kas.

Aannemerdirect actief in gebruikte kassen over de hele wereld

Aannemerdirect is een specialist in gebruikte kassen. Wij zijn hier wereldwijd in actief. Wij maken een strenge selectie in de gebruikte kassen en de installaties, voordat wij deze aanbieden. U krijgt alleen maar topmateriaal en daarmee de zekerheid van een aantrekkelijke duurzame investering. Hiermee voorzien wij de hele wereld. Met onze 25 jaar wereldwijde ervaring in de volledige kassen service kunnen wij ons allround specialisten noemen. De vraag in verse groente neemt wereldwijd toe. In landen met schaarste en een ongunstig klimaat is bedekte teelt een flinke stap voorwaarts. Met een gesloten systeem van substraatteelt en de recirculatie van water kunnen ook in die landen het volledige jaar op een duurzame manier groenten worden geteeld.

Een nieuwe gebruikte kas met een aantrekkelijk prijskaartje

De vraag naar kassen is de laatste tijd toegenomen. Hierdoor is de prijs van de nieuwe kassen sterker gestegen dan de prijs voor gebruikte kassen. Een gebruikte kas heeft gemiddeld 30% minder investeringskosten dan een investering in een nieuwe kas. Het behoeft weinig uitleg dat de terugverdientijd dan ook korter is. Het biedt mogelijkheden voor telers die met een beperkt budget toch een nieuwe kas willen aanschaffen. Aannemerdirect zorgt voor een dubbel voordeel door de betaalbare prijs die ervoor wordt gerekend. Hiervoor krijgt u niet alleen de plaatsing van een topkwaliteit warenhuis, maar adviseren onze zeer ervaren medewerkers u ook in het volledige traject. Het is een uitgelezen kans voor telers in binnen- en buitenland.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03