E-learning ontwikkeling door Aannemerdirect

E-learning ontwikkeling door Aannemerdirect

Vakmanschap in scholing

Veel bedrijven kiezen ervoor om e-learning in te zetten in de vorm van interne bedrijfsopleidingen of externe cursussen. Deze zeer effectieve methode moet wel goed worden ingezet om het resultaat hiervan te ervaren. Aannemerdirect heeft gespecialiseerde mensen voor u beschikbaar die e-learning maatwerk kunnen realizeren. Hierbij moet u denken aan functionaliteiten die niet standaard aanwezig zijn in moodle. Onze expertise en de wetenschap dat wij een betaalbare partij zijn voor uw project maakt Aannemerdirect de ideale partner voor ontwikkeling van uw e-learning maatwerk.

Informeer hier naar onze mogelijkheden De weg naar volledig geschoolde mensen

Aannemerdirect , uw professional in e-learning projecten

Aannemerdirect is uw beste partner voor het ontwikkelen van e-learning maatwerk. Met onze jarenlange ervaring durven wij met een gerust hart aan te geven dat wij ervaren professionals zijn. Wij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van e-learning maatwerk, dat verzorgd wordt door gespecialiseerde mensen.

De diensten van Aannemerdirect met betrekking tot e-learning ontwikkeling bestaan onder andere uit:

E-learning project opzetten Expertise in scholing
E-learning project opzetten door AannemerDirect

E-learning is erg veelzijdig. Er zijn diverse mogelijkheden in het opzetten van een scholingsproject zoals bedrijfsinterne opleidingen voor medewerkers, maar ook externe opleidingen voor iedereen. Het maatwerk moet goed worden opgezet om de effectiviteit ervan te borgen. 

Kies voor onze specialisten
Open source moodle Het juiste systeem
Open source moodle door AannemerDirect

Moodle is een uitstekende toepassing voor e-learning. Het is een open source systeem met een veelzijdigheid aan mogelijkheden voor een e-learning omgeving. Moodle wordt wereldwijd gebruikt. Aannemerdirect heeft moodle experts voor u beschikbaar om dit systeem op te zetten. Deze experts hebben zich gespecialiseerd in moodle maatwerk en kunnen dit volledig naar uw wensen implementeren.

Klik hier voor onze mogelijkheden
Passieve inkomsten door scholing Rendabele investering
Passieve inkomsten door scholing vanuit de e learning development van AannemerDirect

E-learning biedt ook mogelijkheden voor passieve inkomsten te genereren. Een mogelijkheid hiervan is dat er een opleiding samengesteld wordt, dat via het internet verkocht kan worden. Er wordt dan een eenmalige investering gedaan in de ontwikkeling van het programma die op een “passieve” wijze wordt terugbetaald door de gebruiker en waarmee zelfs geld mee verdiend kan worden.

Informeer naar ons verdienmodel
Vragen? Wij geven graag advies!

Waarom e-learning gebruiken?

In deze moderne tijd heeft iemand die zich wil laten (bij)scholen een keuze tussen de leerstof klassikaal te ontvangen of gebruik te maken van de vele mogelijkheden die het internet biedt. Bij deze laatste mogelijkheid is e-learning sterk in opkomst. E-learning biedt vele mogelijkheden, de lessen kunnen op een zelf gekozen locatie worden gevolgd en op het moment waarop het de kandidaat het beste uitkomt. Daarnaast worden er veel kosten uitgespaard doordat er geen reiskosten (en hiermee ook tijd) moet worden vrijgemaakt en dat er minder gebruik wordt gemaakt van fysiek lesmateriaal. Dit geeft mogelijkheden om scholing op een heel voordelige manier aan te bieden. De flexibele eigenschappen van e-learning zijn zeer interessant voor ondernemingen. Het is dan ook niet verrassend dat er veel ondernemingen zijn, die hier zeer graag op in springen. E-learning biedt mogelijkheden om medewerkers op een hoger niveau te brengen. Het systeem kan volledig op maat worden gemaakt en gericht op de wensen en doelstellingen van de onderneming. Daarnaast is het ook mogelijk om eventuele veranderingen in de leerstof door te voeren op het moment dat dit noodzakelijk is door ontwikkelingen of veranderingen.

E-learning een interessant verdienmodel voor passief inkomen

E-learning kan ook als een zeer interessant verdienmodel worden toegepast. Het biedt mogelijkheden om veel inkomsten mee te genereren. E-learning kan ingezet worden als platform voor cursussen die iedereen kan aanschaffen. Een autoriteit in een niche kan een interessante cursus schrijven en deze te koop aanbieden in de doelgroep. De investering zit in de tijd en bijbehorende kosten om de cursus te schrijven. Daarna kan deze e-learning cursus geld opbrengen, zonder dat er heel veel aan gedaan moet worden. Dit wordt passief inkomen genoemd. Wat hiervoor wel zeer belangrijk is, is dat de doelgroep bereikt wordt met het cursusaanbod. Van belang hierin is een zeer goede uitvoering van de zoekmachineoptimalisatie daarnaast kan de cursus gepromoot worden door social media. Hierover kunt u meer informatie vinden op de betreffende pagina’s op onze site.

Kies voor de veelzijdige mogelijkheden van Moodle

Het is een zeer goede keuze om voor uw e-learning omgeving gebruik te maken van Moodle (ook bekend als elektronische leeromgeving ELO of e-learning omgeving). Moodle is een digitale leeromgeving, dat opgezet is in een open source platform. Dit systeem is zeer goed bruikbaar voor e-learning omgevingen van onder andere universiteiten, scholen en andere educatieve instellingen. Moodle is een systeem dat wereldwijd (in meer dan 200 landen) wordt gebruikt, het is dan ook beschikbaar in meer dan 100 talen. Moodle heeft een centrale locatie op het web waardoor studenten, personeel en beheerders altijd toegang tot het systeem hebben, ongeacht de locatie. Aannemerdirect is een expert in het bouwen van uw e-learning maatwerk in Moodle

Ontdek de maatwerk e-learning oplossingen van Aannemerdirect

Wij kunnen uw e-learning maatwerk volledig op maat naar uw wensen en doelstellingen samen stellen. Daarnaast is het goed te weten dat onze service gerichte organisatie ook zeer betaalbaar is. Dit maakt Aannemerdirect dé geschikte partner om mensen op een hoger niveau te brengen door middel van doelgericht leren met het net als leraar.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03