Custom software laten ontwikkelen door Aannemerdirect

Custom software laten ontwikkelen door Aannemerdirect

Vakmanschap in programmering

Custom software (ook wel in de markt bekend als “bespoke software” of “tailor made software”) is software, dat gericht is op specifieke doeleinden wat speciaal ontwikkeld is voor een bepaalde organisatie of gebruiker. De software wordt speciaal geschreven en is dus geen software dat als pakket op de softwaremarkt wordt verkocht. De software is volledig samengesteld op de wensen van de specifieke gebruiker. Deze software wordt geschreven door gespecialiseerde vakprofessionals. Aannemerdirect heeft deze vakprofessionals voorhanden. Deze mensen zijn gespecialiseerd in het schrijven van dit soort software, dat volledig afgestemd is op uw wensen. 

klik hier voor onze software mogelijkheden Unieke bedrijfssoftware

Aannemerdirect , uw professional voor custom software

Aannemerdirect verzorgt volledige multimedia oplossingen voor uw bedrijf. Hierin hebben wij vele mogelijkheden zoals onze social media service en E-learning. Daarnaast kunnen wij uw website optimaliseren en uw huisstijl creëren (branding). Wij kunnen ook complete websites of webshops voor u opbouwen waarin we de keuze hebben uit de bestaande pakketten die we naar uw wens kunnen opbouwen maar u kunt ook kiezen voor custom software. Dit is software die we speciaal voor u kunnen ontwikkelen.

Professionele bedrijfssoftware Vakkundige websitebouw
Professionele bedrijfssoftware door AannemerDirect

Bedrijfssoftware moet vanzelfsprekend tot in de perfectie verzorgd zijn. Hier hangt een bedrijfsproces, en dus onderaan de streep het bedrijfsresultaat, aan vast. Aannemerdirect heeft de mogelijkheden om deze bedrijfssoftware voor u te schrijven. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde vakmensen voor u beschikbaar die software kunnen samenstellen die afgestemd zijn op uw wensen.

Kies voor complete websites
Branding Het juiste aanzien
Branding is het juiste aanzien, verzorgd door AannemerDirect

Uw huisstijl is erg belangrijk om zo herkenbaar te zijn voor uw consument. Aannemerdirect kan software voor u creëren dat volledig aansluit op uw huisstijl. Deze huisstijl komt overal in uw software terug en zal hiermee een kracht van herkenning teweeg brengen. Wij kunnen u hier uitgebreid over adviseren en laten zien hoe u de huisstijl in uw software kunt integreren.

Klik hier voor herkenbaarheid
Software investering Eigen design
Software investering met het maximale resultaat door AannemerDirect

Custom software is een software investering waarbij u een softwarepakket kunt laten schrijven dat volledig aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen. Vanzelfsprekend is dit een duurdere oplossing dan de kant en klare pakketten die op de markt te verkrijgen zijn maar het is wel een investering die zich zou moeten terugbetalen. Aannemerdirect zorgt voor oplossingen die betaalbaar zijn. 

Informeer naar onze mogelijkheden
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect voor professionele custom software

Custom software is geen software dat op de plank van een winkel te vinden is. Het is software dat speciaal geschreven is voor specifieke (bedrijfs) doeleinden. Aannemerdirect is een juiste keuze voor professionele custom software. Deze software moet geschreven worden door gespecialiseerde vakmensen. Wij hebben deze vakmensen tot onze beschikking.

De verandering van mogelijkheden

Het is lastig om een keuze te maken tussen de standaard softwarepakketten en de custom software. De verregaande software ontwikkeling heeft inmiddels mogelijkheden gegeven om software op maat te laten schrijven en toe te passen. Waar voorheen het bedrijf zich moest aanpassen aan de mogelijkheden van het softwarepakket, is het nu mogelijk om het softwarepakket aan te passen aan de bedrijfseisen. Aangepaste software heeft het vermogen om precies de processen uit te voeren zoals wij dat willen. Aangezien verschillende bedrijven ook verschillende eisen aan de software stellen, is dit zeer interessant. De hogere prijs die voor de custom software betaald moet worden, wordt met redelijke zekerheid terugverdiend, doordat het op maat is samengesteld en daarmee efficiënter is voor de gebruiker.

De voordelen van custom software

Custom software is pure maatwerk wat de mogelijkheid geeft om in iedere behoefte te voorzien. Daarnaast kan de software mee ontwikkelen met de behoeften van het bedrijf. Het opent de mogelijkheden om van de up to date technologie gebruik te maken. Het maatwerk zal een stuk herkenbaarheid ten goede komen. U heeft zelf beschikking over de software en bent niet afhankelijk van verkopers die er wellicht zouden kunnen besluiten om te stoppen met het ontwikkelen van de standaard pakketsoftware. Maatwerk software vergroot de mogelijkheden om toepassingen in de bestaande processen te integreren.

Aannemerdirect voor professionele custom software

Het grootste voordeel van een maatwerk zakelijke software toepassing, dat verzorgd wordt door Aannemerdirect, is een efficiënte en betrouwbare technische ondersteuning. U kunt volledig terugvallen op de support van het team dat betrokken was bij de ontwikkeling van uw software. Alle voorkomende problemen worden op een efficiënte manier voor u opgelost.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om het pakket uit te breiden aan de hand van nieuwe ontwikkelingen en bedrijfsprocessen. Daarom is de keuze voor Aannemerdirect voor uw professionele custom software de beste keuze.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03