Contact met AannemerDirect, betaalbaar aannemersbedrijf

Vakkundig en betaalbaar aannemersbedrijf nodig?

Contact met AannemerDirect, betaalbaar aannemersbedrijf

Aannemerdirect is een betaalbaar aannemersbedrijf dat zorgt voor volledig gespecialiseerde vakmensen bij uw project. Deze vakmensen zijn geselecteerd uit een groot internationaal netwerk. Aannemerdirect heeft al 25 jaar ervaring in woningonderhoud, personeelsdiensten, de wereldwijde complete kassenbouw en multimediadiensten. Aannemerdirect is servicegericht en kunnen, zoals onze naam al aangeeft, direct voor u aan de gang. Door onze lage overhead en gunstige inkoopkanalen zijn wij een betaalbare organisatie. U mag hiervan mee profiteren. Wij bewaken scherp de prijs-kwaliteit verhouding en zijn zo de meest geschikte partij om mee zaken te doen. Zoek contact met Aannemerdirect voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Contact met Aannemerdirect, een betaalbaar aannemersbedrijf voor woningonderhoud, multimedia, personeelsdiensten en complete kassenbouw

Aannemerdirect , betaalbaar aannemersbedrijf uit Den Haag​​

Zoek contact met Aannemerdirect. Wij zijn een betaalbaar aannemersbedrijf uit Den Haag voor onder andere alle facetten van een woningrenovatie, de complete wereldwijde kassenbouw, diverse personeelsdiensten en multimedia opdrachten. Vul hieronder ons contactformulier in. Dit is vanzelfsprekend vrijblijvend. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij Aannemerdirect is niets onmogelijk en alles is bespreekbaar. Wij zullen voor u tot het uiterste gaan. Hierbij maakt het niets uit of u een particulier of een zakelijke klant bent.

U vind ons ook op facebook en twitter 

Zoek contact met  AannemerDirect voor onder andere:

Vakkundig personeel Groot netwerk
Vakkundig personeel uit een groot netwerk verzorgd door AannemerDirect

Aannemerdirect heeft zeer vakkundig personeel voor u beschikbaar. Deze vakmensen zijn geselecteerd uit een internationale samenwerking van diverse personeelsorganisaties. Het personeel die namens Aannemerdirect bij u het project komen uitvoeren zijn volledig (bij)geschoold in hun vakgebied. Wij zorgen voor vakwerk door onze specialisatie structuur

Optimale service De klant is koning
Optimale service verzorgd door AannemerDirect. De klant is koning

Aannemerdirect zorgt voor een uitstekende service voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen u volledig adviseren over de beste invulling van het project. Voor iedere vraag of advies kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij veel mogelijkheden om maatwerk projecten uit te voeren. Wij kunnen ieder project voor u invullen naar bij uw wensen en doelstellingen met passende oplossingen. 

Betaalbare dienstverlening Optimale prijs-kwaliteitverhouding
Betaalbare dienstverlening en optimale prijs kwaliteitverhouding bij AannemerDirect

Aannemerdirect bewaakt de prijs-kwaliteitverhouding van uw project. Bij ons betaalt u het juiste bedrag voor onze diensten. Wij hebben zeer gunstige inkoopkanalen waarvan onze klant mag profiteren. Wij zorgen voor de meest passende oplossing en zullen dit ook altijd meenemen in onze service. Wij kiezen voor eerlijkheid en adviseren u ook volledig in mogelijkheden.

De 10 reden waarom u moet kiezen voor vakmanschap van Aannemerdirect:

  • Vakkundige mensen, geselecteerd uit een internationaal netwerk
  • Zeer veel ervaring (25 jaar)
  • Specialisatie structuur
  • Hoge servicegraad
  • Mogelijkheden in gericht maatwerk
  • Locatie ongebonden voor veel projecten
  • Zeer goede prijs - kwaliteitverhouding
  • Voor de klant is er één duidelijk aanspreekpunt
  • Groot netwerk met vakkundige partnerbedrijven
  • Mogelijkheden om snel te starten met het project

 

 

Vragen over onze dienstverlening?

Vul dan even onderstaand formulier in

Voornaam en achternaam
Uw e-mail is veilig bij ons!
Niet verplicht wel zo makkelijk!
Wij zullen uw vragen binnen 24 uur beantwoorden

Bedrijfsgegevens

+31 (0)70 743 91 03
contact@aannemerdirect.nl
Loosduinse Hoofdstraat 563 2e etage
2552 AE Den Haag

Facturatiegegevens

KvK Haaglanden 62398474
Omzetbelasting NL145163131B03
IBAN NL71 INGB 0006 7064 86

Route

Route beschrijving