Complete scherminstallaties voor de glastuinbouw, AannemerDirect

Complete scherminstallaties voor de glastuinbouw

Klimaatbeheersing met scherminstallaties

Scherminstallaties in een kas dienen voor zonwering, energiebesparing, verduistering en de beheersing van de lichtuitstoot. Een combinatie van deze doeleinden is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor zijn er meerdere scherm systemen op de markt zoals de horizontale scherming, verticale scherming en dekrolschermen. Aannemerdirect kunt u adviseren welke scherminstallatie het beste aan uw wensen voldoet. Hiervoor hebben wij vakspecialisten voor u klaarstaan, die u graag van dienst zijn. Naast deze service zorgen deze vakmensen voor een correcte montage van uw installatie. Deze diensten zijn onderdeel van het totale glastuinbouw service pakket van Aannemerdirect.

kilk hier voor scherminstallaties Klimaatbeheersing met de scherminstallaties van AannemerDirect

Aannemerdirect , voor complete scherminstallaties

Aannemerdirect is, met ruim 25 jaar actief te zijn in de glastuinbouw, een ervaren speler. Wij kunnen op een kort termijn vakmensen leveren voor een totale montage . Dit zijn betrouwbare monteurs uit binnen- en buitenland. Een internationale samenwerking van organisaties uit de branche geeft ons de mogelijkheid om de beste vakmensen in te zetten op uw project, overal op de wereld. Onder onze totale service vallen ook de scherminstallaties die zich in het warenhuis bevinden.    

Onder de scherminstallaties service van Aannemerdirect verstaan we onder andere:

Vakkundige scherminstallaties Vakkundige montage
Vakkundige scherminstallaties verzorgd door AannemerDirect

De montage van de scherminstallaties wordt gedaan door de ervaren monteurs van Aannemerdirect. Deze zorgvuldig geselecteerde monteurs zorgen voor een snelle, efficiënte maar vooral correcte montage van uw scherminstallatie in uw kas. Het scherm wordt volledig naar uw wens gemonteerd zodat u kunt gebruikmaken van optimale klimaatbeheersing voor uw gewas.

kies voor vakkundige montage
Informatie over scherminstallaties Kies het juiste scherm
Informatie over scherminstallaties door AannemerDirect

Er zijn diverse schermen verkrijgbaar die voor diverse doelstellingen dienen. Welke plaatst u? Laat u vrijblijvend adviseren door de vakspecialisten van Aannemerdirect. Ondanks hun ruime ervaring volgen deze mensen met regelmaat een bijscholing om zo te borgen dat ze volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche en u goed en volledig kunnen adviseren.

klik hier voor meer informatie
Onderhoud aan het scherm Kosten maken om te besparen
Onderhoud aan het scherm verzorgd door AannemerDirect

Vanzelfsprekend is het ook noodzakelijk om onderhoud uit te voeren aan uw scherminstallaties in uw warenhuis. Het is zeer raadzaam om hier op tijd bij te zijn om onnodige kosten te besparen. De reparatiekosten liggen in de meeste gevallen hoger dan de onderhoudskosten. Aannemerdirect hanteert een betaalbare prijs voor de onderhoudskosten (en voor de reparatiekosten).

Vraag naar onze tarieven
Vragen? Wij geven graag advies!

Klimaatbeheersing in uw warenhuis

In de glastuinbouw speelt de klimaatbeheersing in uw kas een zeer belangrijke rol. Voor een optimale groei van het gewas (wat mogelijkheden geeft voor een optimaal bedrijfsrendement) is het juiste klimaat van groot belang. Om het klimaatbeheersing in uw warenhuis te behouden heeft de teler de mogelijkheden om complete scherminstallaties aan te brengen. Wij verzorgen complete scherminstallaties voor de glastuinbouw.

Scherming voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw

Een tuinder kan verschillende reden hebben om een complete scherminstallatie te laten plaatsen in zijn kas. Zonwering, energiebesparing, verduistering en de beheersing van de lichtuitstoot kunnen allemaal overwegingen hiervoor zijn. Er is voor deze vorm van klimaatbeheersing een ruime keuze beschikbaar. De scherming voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw bieden een hoop mogelijkheden. Horizontale schermen, verticale scherming en dekrolschermen zijn mogelijkheden om het klimaat onder controle te houden. Ook in deze hoofdgroepen zijn weer keuzes te maken voor het meest geschikte scherm in combinatie met de doelstelling. Daarnaast zijn er schermen beschikbaar voor het bestrijden van insecten. De installaties zijn afgestemd op de kas, op het gewas en de wensen van de kweker, ontwikkeld met de allerlaatste technieken voor een optimale functionaliteit en efficiëntie.

Wij leveren complete scherminstallaties voor glastuinbouw

Aannemerdirect kunt u volledig adviseren in welk scherm het beste bij uw bedrijfsdoelstelling past. Wij leveren complete scherminstallaties voor de glastuinbouw. Hiervoor hebben wij ervaren monteurs voor u beschikbaar. Als de keuze gemaakt is en het plan is opgesteld dan kunnen we overgaan tot montage. Ook hiervoor hebben wij ervaren scherminstallateurs uit binnen- en buitenland beschikbaar. Deze monteurs plaatsen uw scherm voor een betaalbare prijs. Wij laten de tuinder mee profiteren van onze gunstige inkoopkanalen voor onze complete scherminstallaties voor glastuinbouw.

Onderhoud en renovaties aan scherminstallaties

Zoals bij veel installaties is het van belang om regelmatig onderhoud uit te voeren met als doelstelling een langer behoud van de scherminstallatie. Wij verzorgen onderhoud en renovaties aan scherminstallaties. Ook dit valt onder onze complete scherminstallaties voor de glastuinbouw.  Ook bij scherminstallatie in een kas moet onderhoud en in sommige gevallen renovatiewerkzaamheden uitgevoerd worden. Dit is essentieel voor het langere behoud van het scherm en zal onnodige hogere kosten op langere termijn van vervanging voorkomen. Hierbij kan er gekozen worden om het doek of doekstroken te wisselen, de nylondraad- of trekdraad wissels te vervangen of de omkeerwielen te vervangen. Aannemerdirect voert naast het plaatsen van het scherm ook deze onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Ook dit wordt uitgevoerd door monteurs tegen een betaalbare prijs. De prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de hoge servicegraad en de vakkennis, maakt Aannemerdirect uw meest geschikte partner om mee samen te werken. Gezamenlijk kunnen we zorgen voor een optimale klimaatbeheersing van uw kas

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03