Aannemer voor de complete kassenbouw, Aannemerdirect

Aannemerdirect verzorgt de complete kassenbouw

Aannemer voor alle glastuinbouw projecten

Aannemerdirect verzorgt een complete kassenbouw service voor de glastuinbouw branche. Alle werkzaamheden die met kassen te maken hebben kan door Aannemerdirect worden uitgevoerd. Van de kassenbouw tot renovatie, van herstelwerkzaamheden tot sloop, Aannemerdirect is hiervoor het juiste adres. Naast de complete kassenbouw kunnen wij projecten in uw kas uitvoeren zoals de bedrijfsruimtes, scherming, klimaat, water, electra, substraat goten en verlichting. Aannemerdirect heeft hiervoor een netwerk van gespecialiseerde aannemers die dit werk tot in de perfectie voor u uitvoeren tegen een redelijke prijs. Dit alles maakt Aannemerdirect de beste keuze! 

klik hier voor de glastuinbouw diensten van Aannemerdirect Uw warenhuis voor een optimaal rendement

Aannemerdirect , uw aannemer voor de glastuinbouw branche

De bouw van uw kas (of warenhuis) moet in vertrouwde handen zijn. Het moet tot in de perfectie worden uitgevoerd met de mogelijkheden voor een optimale bedrijfsvoering als doel. Aannemerdirect kunt u deze kassen service bieden. Aannemerdirect heeft een internationaal netwerk van aannemers die gespecialiseerd zijn in de kassenbouw van de glastuinbouw branche. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren die met de kas te maken hebben en kunnen een complete kassen service aanbieden aan haar relaties. Aannemerdirect bewaakt daarnaast ook de prijsstelling van de werkzaamheden en borgen een betaalbare prijs-kwaliteit formule.

Aannemerdirect biedt onder andere de volgende werkzaamheden aan uw kas aan:

Kas laten bouwen Vakwerk in kassenbouw
Kas laten bouwen door AannemerDirect

Er zijn diverse soorten kassen waaruit u kunt kiezen om uw glastuinbouwproject in uit te voeren. Welke kassen u ook kiest, Aannemerdirect heeft gespecialiseerde professionals voor u klaar staan om deze kassen voor u op te bouwen, te onderhouden en gewenste werkzaamheden in de kas uit te voeren. Door onze inzet van vakmensen bent u ervan verzekerd dat er vakwerk wordt geleverd.

Klik hier voor een nieuw warenhuis
Een warenhuis renoveren Uw oudere kas als nieuw
Een warenhuis renoveren door AannemerDirect

Hoewel een warenhuis lang mee gaat, zijn er af en toe wel renovatiewerkzaamheden nodig voor het onderhoud hieraan. Wij kunnen u hier volledig in adviseren. Aannemerdirect is een servicegerichte organisatie waarbij de teler en diens doelstellingen, op de eerste plaats staan. Uw glastuinbouwproject is bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Uw bedrijfsruimte wordt weer als nieuw.

kies voor onze kas renovatie service
Kassenfundaties Een stevige basis
kassenfundaties verzorgd door AannemerDirect

Nederland is erg ver in de kassenbouw. Wij zijn kassen land nummer 1. Ook in het buitenland wordt veel van onze diensten gebruik gemaakt door ons vakwerk in de glastuinbouw. Aannemerdirect verzorgt een complete kassenbouw waarin we ook fundaties tot op de millimeter nauwkeurig kunnen aanleggen. Onze vakmensen staan klaar om een stevige basis voor uw warenhuis te plaatsen.

Klik hier voor kassenfundaties
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect heeft voor ieder glastuinbouw project de juiste oplossing​

Aannemerdirect staat met de juiste vakmensen voor u klaar. Wij hebben een volledige kassen service voor de professionele glastuinbouw branche. Onze mensen kunnen een nieuwe kas plaatsen, een kas inrichten, een bestaande kas renoveren, kas schade herstellen, een kas afbreken en zelfs kassen verplaatsen. Daarnaast kunnen we ook de kasinrichting verzorgen zoals de bedrijfsruimtes, scherming, klimaat, water, electra, substraat goten en verlichting. Deze vakmensen zijn dusdanig ervaren dat er geen opdracht is die ze niet voor u kunnen uitvoeren. Voor ieder kassenbouw opdracht hebben wij de juiste oplossing, hetgeen voor u als kweker absoluut een uitkomst is voor uw warenhuis.

Kassenbouw volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen

Aannemerdirect werkt met de nieuwste technieken die de ontwikkelingen in de kassenbranche nauwgezet volgen. Wij kunnen de werkzaamheden uitvoeren in alle soorten kassen, naast de bekende Venlo kas en de Breedkapper hebben de vakmensen ook ervaring met de minder gebruikte kas types als de tunnelkassen, boogkassen en cabrioletkassen. Daarnaast zijn we ook thuis met de (semi-) gesloten kas en de energie kas. Tevens is Aannemerdirect vanzelfsprekend ook zeer bekend over Het Nieuwe Telen waarop  tuinders steeds vaker overgaan, de energiezuinigeteeltwijze met een optimale productie.   

Vakmensen voor glastuinbouw projecten

Voor de kassenbouw is de inzet van ervaren vakmensen zeer belangrijk. Zij kunnen een kas op de juiste manier opbouwen zodat u er zo lang mogelijk profijt van kunt hebben en er een optimaal rendement uit kunt halen. Aannemerdirect heeft deze vakmensen beschikbaar. Deze vakmensen zijn volledig ervaren in alles wat met kassenbouw te maken heeft. Hiervoor kijken we zelfs verder dan de landsgrenzen. Dit geeft u de zekerheid van vakwerk dat vanzelfsprekend wordt uitgevoerd volgens de strenge kassenbouw normen van de NEN 3859

Betaalbare productie verhogende warenhuizen

Het is zeker mogelijk om de kassen service betaalbaar te houden. Een goede kas hoeft niet altijd een onbetaalbare investering te zijn. Door de unieke prijs-kwaliteit structuur van Aannemerdirect wordt dit mogelijk gemaakt. Wij voorzien u van een betaalbare kas service waardoor u uw investering sneller terugverdiend met een kas van hoge kwaliteit.  

Aannemerdirect wenst u een goede oogst. Wij werken graag mee om dat te realiseren

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03