Aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren, AannemerDirect

Betaalbaar aannemersbedrijf voor bedrijven en particulieren

Specialist in woningonderhoud en personeelsdiensten

Aannemerdirect is een multifunctioneel aannemersbedrijf dat met 25 jaar ervaring uw juiste partner is in betaalbaar, kwalitatief woning onderhoud en renovaties in en om uw woning of bedrijfsgebouw. Onze afdeling complete kassenbouw is met jarenlange glasheldere ervaring een niet te missen schakel voor elk glastuinbouw project. Tevens voorzien wij met onze bemiddeling in personeelsdiensten, diverse opdrachtgevers van het juiste personeel op de werkvloer, uiteraard met de volledige garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem contact op met Aannemerdirect Multifunctioneel aannemersbedrijf ​voor bedrijven en particulieren

Aannemerdirect , het aannemersbedrijf passend bij uw budget!

Zoals de naam al zegt is Aannemerdirect het juiste aannemersbedrijf dat u direct van betaalbare medewerkers kunt voorzien. Door onze nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven en zzp'ers kunnen wij direct schakelen naar de juiste werkwijze voor al uw woningonderhoud. Heeft u personeel nodig? Ook hiervoor is Aannemerdirect uw juiste partner. Door onze jarenlange ervaring in werving en selectie van personeel en de nauwe contacten die we Europa hebben, kunnen wij ook uw bedrijf voorzien van het juiste personeel. Als personeel bemiddelaar krijgt u van ons betaalbaar en betrouwbaar personeel, zowel op uitzend- als op tijdelijke basis. Naast bovenstaande werkzaamheden hebben wij ook al ruim 25 jaar ervaring in de complete kassenbouw. Hiervoor hebben wij medewerkers beschikbaar die alle soorten werkzaamheden in en om de kas kunnen uitvoeren. Ook voor multimedia hebben wij gespecialiseerde ontwikkelaars voor u klaarstaan voor het beste resultaat.

Bij de diensten van Aannemerdirect kunt u onder andere denken aan:

Woningonderhoud Betaalbaar en vakkundig
Betaalbaar en vakkundig woningonderhoud door AannemerDirect

Met de informatie en de offerte die u van Aannemerdirect krijgt, zult u zien dat u er straks lekker bij kunt zitten. Betaalbare, scherpe tarieven voor een zeer hoge kwaliteit en goede service van uw woningonderhoud! Wij zijn hét allround aannemersbedrijf die u kunt helpen met alle klussen die met woningonderhoud te maken hebben.

Voor goed woningonderhoud klik hier
Personeelsdiensten Flexibel en vertrouwd
Personeelsdiensten van Aannemerdirect, flexibel en vertrouwd

Jarenlange ervaring in het werven en selecteren heeft ons geleerd dat er veel bedrijven zijn die behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak. Aannemerdirect zorgt voor de korte lijntjes! Wij staan garant voor kwalitatief goede medewerkers die bijdragen aan een optimaal resultaat voor uw bedrijf.​ Kortom personeelsdiensten van deze tijd!

Flexibel en betrouwbare personeelsdiensten
Complete kassenbouw Glasheldere kwaliteit
Complete kassenbouw van een glasheldere kwaliteit | AannemerDirect

Ons team met ervaren kassenbouwers staat klaar voor iedere klus. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij ons ervaren noemen in de glastuinbouw. Door weer en wind, altijd glashelder! Aannemerdirect is uw allround specialist in de kassenbouw. Wij staan voor u klaar voor iedere kas gerelateerde klus.​

kies nu voor onze complete kassenbouw
Vragen? Wij geven graag advies!

Aannemerdirect, een voordelig aannemingsbedrijf dat zorgt voor een perfect eindresultaat

Aannemerdirect heeft een groot internationaal netwerk van medewerkers die wij kunnen inzetten bij onze opdrachten. Wij nemen opdrachten aan in het woningonderhoud, complete kassenbouw, personeelsdiensten en multimedia projecten. Deze vakmensen zijn volledig gespecialiseerd in hun vakgebied. Dit sluit volledig aan bij hetgeen wij nastreven. Alleen het beste is goed genoeg en dit willen wij onze klanten ook bieden. Wij willen onze klanten de beste medewerkers aanbieden voor hun project.

 

De werkwijze van Aannemerdirect gericht op betrouwbare personeelsdiensten.

Als een bedrijf onze hulp inschakelt brengen we eerst heel precies de behoeften en wensen in kaart. Dit bespreken wij vanzelfsprekend met u. Aan deze communicatie besteden wij veel aandacht, dit is ten slotte de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Wij kennen de kneepjes van het vak en voelen dus feilloos aan wat u als bedrijf nodig heeft. Vervolgens gaan wij in ons netwerk op zoek naar die medewerker die perfect bij uw bedrijf past. Wij zorgen er ook voor dat deze medewerkers over de juiste informatie beschikken en weten voor welke werkzaamheden ze zullen worden ingezet. Wederom is heldere communicatie hierin weer de kern. Aannemerdirect blijft voor u het aanspreekpunt. Wij bieden ook ondersteuning bij zaken als wetgeving en contracten. Als werkgever is dit een tijdrovend klusje waarbij expertise en precisie gewenst is. Wij begrijpen dat u zich hier niet mee bezig wil houden en nemen dit dus graag voor u uit handen. Kortom: wij staan garant voor uw complete personeelsbezetting of dit nu seizoensgebonden is of permanent. Wij richten ons op betrouwbare personeelsdiensten.

De missie en Visie van Aannemerdirect in SEO website teksten en multimedia projecten

Onze missie heeft zich door de jaren heen flink ontwikkeld. Wij doen er alles voor om door middel van samenwerking andere bedrijven naar een hoger plan te tillen. De mensen in een bedrijf maken wat ons betreft altijd het verschil. Ons doel is dus ook om elke keer opnieuw een goeie match te realiseren tussen bedrijf en de medewerker. Wij kiezen er bewust voor om de focus te leggen op persoonlijk, kleinschalig contact. In een wereld waarin persoonlijke en directe communicatie steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, proberen wij ons hard te maken voor onze overtuigingen. Door op kleinschalig vlak altijd te blijven luisteren naar alle betrokkenen, zullen wij ook in de toekomst uitblinken in het faciliteren van medewerkers. Dit is duidelijk terug te zien in onze ontwikkeling voor multi media projecten en SEO website teksten.

De diensten van Aannemerdirect gericht op samenwerken met betrouwbaar personeel

Samenwerken loont, daar geloven wij bij Aannemerdirect in. Mentaliteit en professionaliteit is in deze sector natuurlijk van uiterst belang. Het personeel screenen is een tijdrovend klusje. Daarom nemen wij dit graag van u over. Wij ontzorgen u volledig; screenen en selecteren geschikte werknemers en bieden hulp bij de administratieve verplichtingen, zodat u zich volop met ondernemen kunt bezighouden. Doordat wij zorg dragen voor een directe en heldere communicatie, komen er nooit verrassingen in de samenwerking. Elke dag opnieuw kunt u vertrouwen op gemotiveerde, ervaren medewerkers die met passie en hart voor het vak aan uw project werken. Er zal een geweldig collectief ontstaan dat resulteert in een rendabele samenwerking.

Binnen 24 uur uw offerte aanvraag Gratis, duidelijk en geheel vrijblijvend

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden wat Aannemerdirect voor u kan betekenen?

Vul dan het offerte formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zal Aannemerdirect u een passende offerte toezenden die vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.
In sommige gevallen zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 743 91 03